ugrás a tartalomra

Sebészeti, proktológiai és plasztikai sebészeti rendelőnk Budapesten, a Duna partján található. Több, mint 2 éve már ebben az épületben rendeltünk.  A visszajelzések szerint betegeink szeretik a rendelő elhelyezkedését.  Amennyire lehet Budapesten jól közlekedni, annyira jó a közlekedése ennek a környéknek is.   Tömegközlekedés körbe öleli az épületünket, a ház előtt fut a 2-es villamos, a Petőfi és Lágymányosi hídon is villamosok közlekednek, a Haller utca és a Soroksári út is számtalan buszjárattal bír.   Az épület magáért beszél, a legmodernebb építési elvek szerint épült. 

Eddig rendelőnk a Soroksári útra nézett, de nyílt egy lehetőség, hogy az épület csendes, elbűvölő panorámával bíró folyóparti oldalára költözhessünk.

Teljesen új építkezéssel lett megteremtve az eredeti rendelő párja, mind színvilága, felszereltsége, mind hangulata egyezik a korábbiéval.

Betegeinknek és hozzátartozóiknak nagyobb váró lett kialakítva, ahol kényelmesen várakozhatnak, közben zenét hallgatnak, TV-t nézhetnek vagy magazinokat olvashatnak.

Mindezt úgy, hogy közben a Duna folyónk megnyugtató folyását, vízi közlekedését, Budapest budai dombos oldalának épületeit és földrajzát vagy esti fényeit élvezhetik.

Bent a rendelőben is panoráma ablakok kínálják hasonlóan ezt a megnyugtató folyami látványt, remélve hogy ez is elviselhetőbbé teszik a fennálló orvosi problémát vagy legalább is kicsit enyhíti a feszültséget, mely orvoshoz járással együtt jár.  Rendelőnk vizsgáló részén folyamatosan halk zene szól.

Köszönjük pácienseinknek eddigi bizalmukat és reméljük, hogy továbbra is megszolgáljuk azt, és törekszünk, hogy minőségi orvosi szolgáltatást tudjunk nyújtani kiváló környezetben.

Dr. Regőczi Tamás és kis csapata

 

Vissza a tetejére