ugrás a tartalomra

Aranyérről kérdezték:

1.  Mennyibe kerül az első vizsgálat?
Az első vizsgálat díja 35.000.- Ft (2024. február 1-től), ami tartalmazza a sebészeti és végbélsebészeti szűrést, végbéltükrözést (anoscopia-proctoscopia), diagnózist, terápiás javaslatot, szakorvosi véleményt, receptírást.   Az első vizit alkalmával lehet megítélni a további találkozások számát, a szükséges kezelés fajtáját és költségét. 

Azonnali beavatkozás díja, pl. thrombosis (vérrög) miatt további 30.000 ft.

Bejelentkezés a 06 70 678 2342 (asszisztens) számon.

Ha nem vesszük fel vagy foglalt, visszahívjuk.  Köszönjük türelmüket. 

2. Hogyan készüljek a végbél vizsgálatra?
A végbél vizsgálatához speciális előkészítés nem szükséges. A páciens ehet-ihat, hashajtó alkalmazása nem javasolt. Beöntést sem otthon, sem rendelőnkben nem alkalmazunk.

3. Mennyi ideig tart az ”aranyeresség” vizsgálata?
Első találkozás alkalmával végezzük a teljes sebészeti és proktológiai szűrést, mely kb. 20 percet vesz igénybe. Ebből a ’kellemetlen’ rész kb. 1-3 perc.

4. Mennyi ideig tart egy komplett „műtét nélküli” aranyér kezelés járóbetegként?
Aranyerek kezelését mindig csak egy irányban végezzük egy alkalommal. Teljes aranyér kezelése 3-4 alkalmat vesz igénybe. Kezelések között min. 2 hét gyógyulási időt hagyunk.

5. Fájdalmas-e a végbél vizsgálata?
A végbél vizsgálatát ujjal ill. végbéltükörrel végezzük. A végbéltükrözés (anoscopia) a páciensek nagy részénél fájdalmatlan, jól tolerálható. A vizsgálat fájdalmas lehet, ha a végbél gyulladásos folyamata zajlik, vagy ha a páciens túlzottan fél a vizsgálattól, feszít, a végbélzáró izom tónusa fokozott. Fájdalmat ekkor sem okozunk, ilyenkor nem erőltetjük a végbéltükrözést.  A klinikai kép alapján is könnyen diagnosztizáljuk a bajt, és kezdjük meg a kezelést.  De a végbéltükrözést állapotjavulást követően ekkor is javasoljuk illetve elvégezzük a korrekt szűrés okaként.

6. Hogyan jelentkezhetek vizsgálatra?
Bejelentkezés legegyszerűbben 06 70 678 2342 (asszisztens) telefonszámon. Ha nem vesszük fel vagy foglalt, visszahívjuk.  Köszönjük türelmüket.

A kapcsolat alfejezet alatt a többi elérhetőség (email: drregoczi@gmail.com), rendelő címe és megközelíthetőség megtalálható.

7. Fájdalmas-e az aranyerek ambuláns „műtét nélküli” kezelése?
Az általam használt eszközök lehetővé teszik, hogy az aranyerek kezelését egy olyan területen végezzem, ahol már nincsen fájdalom beidegzés, így az adott műtéti terület nem tud fájni sem. Tompa nyomó, égő érzés lehet, fájdalom nem.

8. Mennyi ideig tart egy aranyér kezelés?
A kezelés általában 2-3 percet vesz igénybe. Ebből ered, hogy ha a páciens alkalmas az aranyér ambuláns kezelésére, úgy az – kívánság szerint – az első alkalommal is elkezdhető, kellő felvilágosítást követően.

9. A vizsgálat, illetve a kezelések után lehet-e dolgozni?
Általában a vizsgálat és kezelés után a páciens azonnal elhagyhatja a rendelőt, gyógyszert, injekciót nem adunk, vezetésre, ill. munkavégzésre alkalmas a nap hátralevő részében. Kis beavatkozások (pl. thrombus (vérrög) eltávolítás) után általában 20-30 perc megfigyelési időt hagyunk a hazamenetel előtt.

10. Áraink:

  • Vizitdíj: 35.000 ft, mely magába foglalja a kórelőzmény felvételét, a fizikális vizsgálatot, a végbéltükrözés (rectoscopia, proctoscopia, anoscopia) elvégzését, a diagnózis felállítását, a terápiás javaslatot és szükség esetén a recept írását
  • Kontroll díja:  0 – 15.000 ft
  • Varratszedés díja:  0 ft
  • Aranyér ligációja (gyűrűzése) és fotókoagulációja infravörös koagulátorral: 50.000 ft / alkalom
  • Ambuláns végbél sebészeti műtéti díj (akut vagy tervezett, helyi érzéstelenítésben): 60.000 ft (kizárt aranyér, trombózis, tályog, külső aranyér, polip…)
  • Ambuláns testfelszíni bőrsebészeti műtéti díj  (kivéve arc) 1 db helyi érzéstelenítésben: 60.000 ft (anyajegy, bőrkinövés, szemölcs, benőtt köröm, idegentest…)
  • Minden további bőrképlet levétele egy ülésben további 15.000 ft/db
  • Arcon végzett kis műtéti díj, melyet csak plasztikai sebész végezhet: 70.000 ft-tól (jó- és rosszindulatú daganatok)
  • Szövettan díja: 20.000 ft/db

Jelenleg csak készpénzes fizetésre van lehetőség, de dolgozunk a kártyaelfogadó rendszeren.  Köszönjük türelmüket és megértésüket addig.

Vissza a tetejére