ugrás a tartalomra

Aranyérről kérdezték

Hogyan jelentkezhetek vizsgálatra?

Bejelentkezés legegyszerűbben a 06-20-321-5239 -es telefonszámon. A kapcsolat alfejezet alatt az összes elérhetőség megtalálható.

Mennyi ideig tart az ”aranyeresség” vizsgálata?

Első találkozás alkalmával végezzük a teljes sebészeti és proctológiai szűrést, mely kb. 20 percet vesz igénybe. Ebből a ’kellemetlen’ rész kb. 1-3 perc.

Mennyi ideig tart egy komplett „műtét nélküli” aranyér kezelés járóbetegként?

Aranyerek kezelését mindig csak egy irányban végezzük egy alkalommal. Teljes aranyér kezelése 3-4 alkalmat vesz igénybe. Kezelések között másfél-két hét gyógyulási időt hagyunk.

Hogyan készüljek a végbél vizsgálatra?

A végbél vizsgálatához speciális előkészítés nem szükséges. A páciens ehet-ihat, hashajtó alkalmazása nem javasolt. Beöntést sem otthon, sem rendelőnkben nem alkalmazunk.

Fájdalmas-e a végbél vizsgálata?

A végbél vizsgálatát ujjal ill. végbéltükörrel végezzük. A végbéltükrözés is a páciensek nagy részénél fájdalmatlan, jól tolerálható. A vizsgálat fájdalmas lehet, ha a végbél gyulladásos folyamata zajlik, vagy ha a páciens túlzottan fél a vizsgálattól, feszít, a végbélzáró izom tónusa fokozott. Fájdalmat nem okozunk, ilyenkor nem erőltetjük a végbéltükrözést.

Mennyibe kerül az aranyerek ambuláns kezelése?

A kezelés pontos árát nem lehet megadni táblázatszerűen, főleg az első vizsgálat előtt.
Az első vizsgálat ára 15.000.- Ft, ami tartalmazza a sebészeti és végbélsebészeti szűrést, diagnózist, terápiás javaslatot, szakorvosi véleményt. Az első vizit alkalmával lehet megítélni a további találkozások számát, szükséges kezelés fajtáját és költségét.

Fájdalmas-e az aranyerek ambuláns „műtét nélküli” kezelése?

Az általam használt eszközök lehetővé teszik, hogy az aranyerek kezelését egy olyan területen végezzem, ahol már nincsenek fájdalombeidegző idegek, így nem tud fájni sem. Tompa nyomó, égő érzés lehet, fájdalom nem.

Mennyi ideig tart egy aranyér kezelés?

Az aranyér kezelés általában 2-3 percet vesz igénybe. Ebből ered, hogyha a páciens alkalmas az aranyér ambuláns kezelésére, úgy az – kívánság szerint- az első alkalommal is elkezdhető.

A vizsgálat, illetve a kezelések után lehet-e dolgozni?

Általában a vizsgálat és kezelés után a páciens azonnal elhagyhatja a rendelőt, gyógyszert, injekciót nem adunk, vezetésre, ill. munkavégzésre alkalmas a nap hátralevő részében. Kis beavatkozások (pl. thrombus eltávolítás) után általában 20-30 perc megfigyelési időt hagyunk.

Vissza a tetejére